Shop Mobile More Submit  Join Login
×
Details

Submitted on
August 1, 2011
Image Size
7.6 MB
Resolution
7909×3444
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
2,677
Favourites
342 (who?)
Comments
79
×
Lesnica by BojanMarinkoski Lesnica by BojanMarinkoski
Lesnica Valley - Macedonia


:icondonotuseplz::iconmyartplz:


Copyright Info
You may NOT use, replicate, manipulate, or modify this image without my permission. All Rights Reserved.
Thank you!
Add a Comment:
 
:iconcosmicvoid:
cosmicvoid Featured By Owner Dec 20, 2012
the light is beautiful in this picture, very dramatic.
Reply
:iconbojanmarinkoski:
BojanMarinkoski Featured By Owner Dec 21, 2012  Hobbyist Photographer
Thank you very much!:w00t:
Reply
:iconmihaelaj:
MihaelaJ Featured By Owner Mar 6, 2012  Hobbyist Photographer
сликеве што ти са од ова место са преубаи, се воодушевив какви убајне имало у македонијава - преокупирани смо со тоа што го имаа другиве земје, а не смо свесни што имамо кј нас. мора да се посети некоаш!
Reply
:iconbojanmarinkoski:
BojanMarinkoski Featured By Owner Mar 16, 2012  Hobbyist Photographer
Фалаааааааааа!!!!!!!!!!! :D Ова е сликано ка се иде накј Лешница, и ја се воодушевив ка го видов погледот, и свки дн ка би идел натамо не би ми здосадило. Инаку да, многу убаај места имамо кеј нас, само за жал кој има средства и можност да ги посети, не знае да ужива у нив :)

И ако можеш летово, ти препоручуам да идеш накј Лешница, не е тешко за идење :)
Reply
:iconmihaelaj:
MihaelaJ Featured By Owner Mar 16, 2012  Hobbyist Photographer
би сакала, и коај ќе бидем у можност обавезно ќе го посетим тоа место
Reply
:iconbojanmarinkoski:
BojanMarinkoski Featured By Owner Apr 5, 2012  Hobbyist Photographer
Ако сакаш можеш да ме најдеш на ФБ, тамо имам уште појче слике од МК што че ти се свиѓаа :)
Reply
:iconmihaelaj:
MihaelaJ Featured By Owner Apr 5, 2012  Hobbyist Photographer
хмм... неам ФБ ја.. што не ги стаеш овдека на ДА, веруем дека и на многу други ќе им се свиѓаа :)
Reply
:iconbojanmarinkoski:
BojanMarinkoski Featured By Owner Apr 7, 2012  Hobbyist Photographer
браво за тоа шо немаш ФБ :D може ќе им се свиѓаа и овде, ама ДА ми е само за тија, поуметнички слике :P за пунење на егото :XD:
Reply
:iconmihaelaj:
MihaelaJ Featured By Owner Apr 7, 2012  Hobbyist Photographer
епа убоо чим си решил таке, да не ставаш свашта, не иде :)
Reply
:iconbojanmarinkoski:
BojanMarinkoski Featured By Owner Mar 25, 2012  Hobbyist Photographer
Ка че идем ја летово натамо че те викнем да дојдеш ако можеш :)
Reply
Add a Comment: